Van Saet

Verlichting

In woningen, handelszaken en tuinen is verlichting vaak een belangrijke speler. De juiste mix van sfeer, functionaliteit en design is hierbij zeer belangrijk.

Voor de nodige technische bagage en know-how van het kiezen van verlichting kan u bij ons terecht. Ook het design en de elegantie van verlichting spelen een grote rol.

Daarom werken wij samen met ervaren leveranciers van verlichting. Dit kan gaan van een éénvoudig lampje tot een complex pendelarmatuur.

Wij laten alvast graag een lichtstudie voor u opmaken.

 

LED verlichting

Zuiniger omspringen met energie is vandaag de dag een belangrijk aspect geworden. Daarom is het vervangen van uw verouderde verlichting door energiezuinige LED-verlichting bijna noodzakelijk geworden. Dit zal op lange termijn alleen maar voordelen bieden.

In een nieuwbouwwoning -of complex is het vanzelfsprekend om voor LED-verlichting te kiezen, maar ook in bestaande woningen is het mogelijk om spots of lampen om te bouwen met LED-elementen.

Dit zal een serieuze vermindering op uw elektriciteitsfactuur met zich meebrengen, alsook de kwaliteit van uw licht verbeteren.

Investeren in LED-verlichting levert u ook een langere levensduur van u lampen op.

Heeft u spots, TL-lampen, indirecte verlichting of magazijnverlichting die u wil ombouwen naar LED? Neem dan gerust contact op met ons, met het juiste advies kunnen we kijken wat er mogelijk is in uw woning of bedrijf.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x