Van Saet

Over ons

Hendrik Van Saet heeft samen met zijn 2 zoons en een aantal vaste medewerkers een stevig elektrobedrijf uitgebouwd. Na 30 jaar investeren wij nog steeds in service naar onze klanten toe en werken we steeds met kwaliteitsvolle materialen.

 

Maar het begon in 1985...

1985 | Hendrik Van Saet

Na een opleiding elektromechanica startte Hendrik Van Saet in 1985 met een éénmanszaak in elektriciteit. Gesteund door zijn vrouw, die de administratie voor haar rekening nam, groeide Van Saet uit tot een begrip in de regio. Voor een goeie en betrouwbare elektricien moest je bij Van Saet zijn. En dat is nog steeds zo!

2005 | Kristoffer Van Saet

Kristoffer Van Saet, oudste zoon van, besliste om na zijn studies mee in de zaak te stappen. Hij specialiseerde zich in domotica en beveiliging waardoor Van Saet z’n aanbod en service kon verruimen. Kristoffer is zeer gepassioneerd door de nieuwste trends qua beveiligingssystemen en is dé geknipte man om uw woning of bedrijf te screenen en optimaal te beveiligen voor inbraak en brand.

In juni 2016 richtte Kristoffer Van Saet Security op waardoor alle klanten van de elektronische beveiliging nu bij hem terecht kunnen.

2009 | Mathias Van Saet

In 2009 kriebelde het ook bij Mathias Van Saet, jongste zoon van, om Van Saet mee uit bouwen en het familiebedrijf verder te zetten. In de voetsporen van zijn vader legt Mathias zich toe op elektriciteitswerken, verlichting en de automatisering van u woning. Daarnaast doet hij de opvolging en coördinatie van de werven.

 


 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x